Tävling


Nu är jag igång igen och letar tävlingar haha. Men jag blev värsta inspirered när jag vann skinnjackan förra veckan. Jag ska lägga upp lite bilder på den nån dag.

I alla fall så är jag med i en tävling som jag hittade hos dorion där man kan vinna ett valfritt plagg från sexywithstyle.com



Jag skulle gärna vilja ha Paljettklänningen med röda blixtrar


The secret

Jag hoppas inte det här är ett skämt. Åh snälla, hoppas att jag får den och att det inte är nåt konstigt.

Jag bläddrade lite häromdagen i boken 'The Secret' och läste ett stycke där det stod om attraktionskraft och att om man aldrig köper en lott och säger att man aldrig vinner så är det ju klart att man inte gör det. Jag brukar alltid tänka så, "det är ingen mening jag köper någon, jag vinner ändå aldrig", positiv tjej va!? Men när jag hade läst det där stycket så försökte jag ändra på mig och jag köpte en lott..fast jag vann inget. Men ändå, det gjorde inget. Sen i måndags när jag var sjuk hade jag inte så mycket att göra så jag letade gratis tävlingar på bloggar och hittade en på blogg som jag var med i. Och som sagt, om inte det här är ett skämt så vann jag!

Jag känner att jag måste läsa hela The secret...(jag börjar verkligen tro på sånt där)





Haha och nu ska jag vara med i Fokis tävling där man kan vinna ett smycke från cocoo.se.

Och här är smycket jag vill ha:




Friday I'm in love - The cure



Såg filmen College roadtrip idag och jag är helt såld på den lilla minigrisen som var med. ♥ Haha alla tjejer vill springa runt med en liten chiuahua i väskan men jag vill ha en sån här söt sak! Nån gång ska jag ha en minigris, en sån där liten rosa på ca 20 kg.


Monday

Är förskyld så det blev ingen skola för mig idag och ingen dans ikväll, fast jag tror jag ska dit och bara sitta och kolla på. Har ganska så tråkigt och det är inget kul på tv:n så jag sitter och letar tävlingar på nätet ^^ Tycker sånt är ganska roligt och vem vet, det kan ju hända att man vinner.

Jag är med och tävlar här.


Can't wait


Inte superlänge kvar nu! Eller joo ganska, fast det går nog ganska fort ändå.


Idag har jag varit duktig och simmat 60 längder på badet. *Stolt*   Är typ helt död nu...och om ungefär en och en halv timme ska jag på pilates. Tror jag ska köra på ett lite lugnare tempo idag. Kommer nog ändå vara halvt handikappad imorgon på dansen men det är ju kul ändå haha.

What I've done - Linkin Park

Nu har jag gjort lite vaniljcupcakes och chokladcupcakes fast jag ska frosta dom imorgon för jag hinner inte ikväll och det brukar ta lite tid. Blir mer bilder när jag gjort dom fina hihi. ^^



Träning

Sitter just nu och kollar på Transformers, min favoritfilm! Nån gång ska jag ha en gul Camaro. Haha typ min dröm. Ska snart åka in till stan och hålla mikaela sällskap tills vi ska dansa. Street blir det ikväll och jag undrar hur det ska gå, har sån jävla träningsvärk haha. Pilates i söndags, disco i måndags och pilates igår igen och eftersom jag knappt tränat nåt på hela sommaren så känns det ganska mkt nu. Började tio imorse och var rätt pigg så jag skyndade mig och bakade 2 kladdkakor innan jag åkte till skolan haha. Imorron ska jag nog göra cupcakes för jag fyller ju år på söndag. Wiihoo! Så då kommer det väl lite släkt i helgen och ska ha fika och jag gillar inte tårta så mkt så då gör jag egna cupcakes istället. Ska ta lite kort på dom oxå och lägga in så ni får se.
Nu måste jag nog åka.
Puss

RSS 2.0