Stockholm

Festivalen var liten men rolig, Andrew W.K var 'fucking jävla party' och Dead by April var riktigt bra! Haha, hela resan har varit grymt rolig och mysig. Ville verkligen inte åka hem, skulle kunna vara kvar mkt, mkt längre. Får jag chansen åker jag gärna dit igen :)
Här är lite bilder från festival-dagen: 



Andrew W.K:s signering


Coolingar


Mikaela och Jimmy i Dead by April


I väntan på att spelningarna ska börja...





Mikaela och Pontus i Dead by April


Jag och Pontus


PARTY!

Jag ska fan flytta till stockholm! ...eller någon annan stor och fin stad. Haha :)
Om ni vill se mer bilder från helgen så gå in på mikaelas blogg   http://idamikaelaa.blogg.se/   (Nä jag har inte lärt mig hur man länkar..)

Sitter på pappas jobb just nu med Amanda. Vi ska snart möta mamma på Max. Amanda har testat Koneos massagstol och hon älskar den lika mycket som mig. Jag funderar på att åka hit på mina sovmornar och få lite massage innan skolan haha. Ingen dum idé faktiskt. Har gått två dagar i skolan nu och än så länge går det bra. Har ett bra schema och så tar jag ju studenten i år så året kommer nog inte vara alltför jobbigt.
Någon som har något tips på någon produkt jag och min grupp (Elina, Tanja och ev Frida) kan ha på UF (Ung företagare eller vad det nu står för.) Tänker så det knakar men det är inte lätt att komma på något. Mamma sa igår "Tänk om det hade varit ni som kom på Post-it-lapparna, det hade ju varit perfekt". Det hade det faktiskt varit, men allt är ju upptaget... Aja jag får fortsätta tänka.
Puss!

Gotland

Mer bilder från Gotlandsresan:


Jag försökte ta kort på en fjäril men det gick sådär för jag är rädd för dom så jag tordes inte gå så nära..

Taget från Högklint











Familjen

Vi var på Sylvis döttrar, ett café med jättegott fika. Mums!

Raukar (Amandas favorit-plats)

Turist javisst!





Här spenderades nästan alla kvällar, altanen är faktiskt riktigt mysig

Shopping

Åminne strand

Syster


Stockholm

Har lånat datan av Emma och Nicklas som vi bor hos och som har världens sötaste bebisar. Mikaela sitter just nu och underhåller en av dom. Första kvällen här spelade vi kort till halv ett på natten, då ville Nicklas gå och lägga sig. Det blev plump och games och vi hade riktigt roligt.

Igår var vi på stagedive day out, en liten festival i nykvarn, det var massa band som spelade men vi var bara intresserade av Andrew W.K och Dead by April. Kvällen var riktigt kul, vi tog kort med nåra av artisterna och stod längst fram vid stängslet på båda spelningarna. På yran hade jag verkligen jätteotur. Jag lyckades aldrig ta mig längst fram och när Jimmy i Dead by April kom fram så kollade jag precis bakåt...men nu stod jag helt perfekt för både Andrew och Jimmy kom och ställde sig precis framför mig. *Nöjd tjej!* Sedan gick vi tillbaka till hotellet som vi bodde på, som var asmysigt! Snacka om att jag var trött när vi väl låg i vårar sängar. Jag och Mikaela låg och pratade men jag råkade somna mitt i konversationen så det lät ungefär så här:
Sandra - Åh vilket skönt täcke! 
Mikaela - Ja du kan ju sno det.
Sandra - Du kan ju ta på dig det.
Mikaela - ............ *Ser ut som ett frågetecken*
Sandra - Vad pratar vi om?
Mikaela - Du tyckte täcket var skönt.
Sandra - Jaha...jag tror jag pratade om en jacka
Sen sov jag igen.

Nu på eftermiddagen var vi i stan ett tag men hittade inte så mkt. Vi ska åka in igen imorron och sedan ta tåget hem kl. 16.00. Kanske kan lägga in lite bilder på tisdag eller nåt + resten av bilderna från gotland.
Jag tänkte skriva att jag saknar Malle och har planerat att komma och hälsa på nån helg men hon hade tydligen tappat min present i backen så då får det väl vara.  
Puss

Gotland

Nu kommer det lite bilder från min mysig semester på Gotland. Hittar inte minneskortet med de första bilderna jag tog (som var riktigt sommriga) men jag ska leta mera och hittar jag den så lägger jag upp dom då.



Första dagen på stranden.


Farmor och pappa


Nöjd Amanda


SnyggSofie


Three-in-one-pic  Sofie, Amanda & Jag


Fika på Skafferiet i Visby



Jaha....Nu fick datan damp så det går inte att ladda upp fler bilder, alltså vilket flyt jag har! Aja då kommer resten sen då haha.
Nu ska jag sova för imorron drar jag och Mickis till stockholm för festival och shopping och vi kommer hem på måndag kväll. Det känns kul att hitta på något innan skolan börjar så man slipper gå och ha ångest över det. Fast jag är grymt nervös, har ju bara rest familjen till Gotland..och det är jag rätt van vid eftersom jag varit där 16 gånger tror jag, alla år utom två sen jag föddes. Men vi kommer nog ha grymt kul!
Nu måste jag sova så jag tar mig upp imorron. Puss och Godnattt ♥

Hemma igen

HOME! Nu är jag hemma från "the paradise" som Johanna kallar det haha. Den här gången var det faktiskt lite jobbigt att åka hem.. Men ´det är ju inte sista gången jag åker dit :)

Ska lägga upp lite bilder när jag hinner, den här veckan är rättfullbokad men jag ska försöka hinna. Har dansläger från måndag till onsdag sen på fredag åker jag och Mikaela till STOCKHOLM och kommer hem på måndag. Snacka om rolig vecka!


Gotland



Tidigt imorron bitti åker den här söt-fian och resten av hennes familj  hem så resten  av Gotlands semestern kommer att bli väldigt lugn och tyst...med andra ord tråkig! Jag har haft en jättemysig dag med dom, vi var på stranden och jag blev mer brun under den här dagen än jag lyckats med resten av sommaren. 

Hoppas jag kommer kunna uppdatera igen.
Och just ja, det är helt okej att smsa hihi ^^
Pusspuss

Gotland

Jag har internet wiiiihooo! Eller ja bara för ikväll och imorron..sen ska malle med fam. hem så då får jag åka till stugan i Åminne och bo med min egna familj. Stugan där är rätt så mysig men det är ju fan dass där, klarar inte av sånt. Toaletter ska vara rena, fräscha och inomhus! Men aja jag lär väl överleva dom här två veckorna, har ju gjort det de två tidigare åren.

Idag var vi på stranden och badade och solade lite, tyvärr var det rätt molnigt och ganska kallt i vattnet så det var inte så jätteskönt, men rätt okej i alla fall :) Vi grilllade till middag och sen åkte vi och hälsade på mormor och G-A (mormors nya man Gustav-Adolf) och fikade en stund. Jag har ingen aning om vad som händer imorron. Vi kommer säkert att vara med Malle och barnen eftersom det blir deras sista dag här. Åh just ja! Gissa vad jag vaknade av imorse...Opera! Julie och Emma har börja sjungit opera jämt så imorse vaknade jag av La Voix som dom så fint och HÖGT sjöng.. haha men dom är söta ändå, även fast dom inte låter mig sova.

Vi har inte tagit några bilder än tyvärr, men det kommer vänta bara. Om jag kommer få tillgång till internet nåt mer så kanske jag kan lägga upp några då men ja vi får se.
Saknar redan östersund! Godnatt! ♥



YRAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!! ♥♥♥


En snabb typisk webcam-bild..


What can I say - Dead by April

Fy fan vilken fullbokad vecka! Har inte haft knappt någon tid över alls. Har fixat rummet, målat om och möblerat och fixa och det tog några dagar. Nu är det ju yran och dessutom åker jag till gotland imorron så jag packar också inför det. Haha men jag måste faktiskt erkänna att det ska bli riktigt skönt att åka till gotland och ta det lugnt, känner att jag nog kommer att behöva det efter den här veckan. Har sovit lite väl lite på hela veckan. Fast jag ser inte fram emot att bila ner till gotland imorron... Har jag tur får jag kanske sova 4-5 timmar, beror helt på när jag åker hem ikväll. Fast äh jag kan ta igen sömn på gotland! Det är ju ändå bara Yran en gång om året ♥

Just det! Silent disco var riktigt kul, jag, mikaela och hanna hade sjukt roligt och vi kör på en repris ikväll efter Lady Gaga :) Innan det blir det Dead by april ♥, Amy McDonald och presidenttalet. Hela kvällen är planerad.

Nu har jag inte tid att skriva mer och kommer inte att uppdatera fören om 2 veckor när jag kommit hem igen.
Ha det bra!
Pusspusss

RSS 2.0