Onsdag

Solen gör mitt humör så mycket bättre! och att man har ledigt två dagar extra den här veckan är oxå ett stort +. Sitter och kollar på Cruel Intentions, igen. Haha men den är bra ^^ Imorgon ska jag åka till hammerdal fast bara över dagen, på kvällen ska jag till Malin. Om Malle är hemma så ska vi träffa dom och sen lär vi väl åka till farmor&farfar och morfar oxå. Det blir mysigt! Oj nu måste jag nog lägga mig annars kommer jag inte orka kliva upp imorgon.
Mikaela jag är så glad och tacksam att jag har dig! <3




'You spend all your time preaching about waiting for love. Well here it is. Right in front of you, and you're going to turn your back on it. So I guess we're just fucked. I'll move on. But you are going to have to live the rest of your life knowing that you've turned your back on love. And that makes you a hypocrite. Have a nice life. '

.

Fuck. Varför kan inte allt vara som det var förut?

Lördag


Vi går mot ljusare tider..
Mikaela har slingat mitt hår idag och idag syns det verkligen skillnad. Kanske inte på det här bilden men jag ska lägga ut någon bild där man ser bättre. Nu är jag typ varken brunett eller blondin ^^ Vet inte riktigt hur jag ska göra sen med håret men blond ska jag bli i alla fall, funfun.




Jag, Mickis och Sofie ska nog mysa ikväll med Mysteriet på Greveholm-maraton eller tjejfilmer. Just nu sitter vi och bråkar om vad vi ska se, mickis och jag vill se någon tjejfilm eller mysteriet på greveholm medans sofie bara vill se krigsfilmer men eftersom vi är två mot en så får vi nog ganska säkert som vi vill ^^

Just love it!

I wanna love, I wanna leave
I want you to love me
I want you to leave me
I wanna stand where I can see
I'm watching you love me
I'm watching you leavin' me now

I wish I could be somebody else
I wish I could see you in myself
Wish there was something inside me
To keep you beside me and
Say what you really feel
You know I need something that's real
I wish there was something inside me
To keep you beside me

I wanna know if I could be
Someone to turn to
That could never hurt you
But I know what you think of me
Yea, you had a break-through
And now I'm just bad news for you

I wish I could be somebody else
I wish I could see you in myself
Wish there was something inside me
To keep you beside me and
Say what you really feel
You know I need something that's real
I wish there was something inside me
To keep you beside me

I should've told you everything
I never gave you anything
I should've told you everything
If I could give you anything
You know I'd tell you everything

I wish I could be somebody else
I wish I could see you in myself
Wish there was something inside me
To keep you beside me and
Say what you really feel
You know I need something that's real
I wish there was something inside me
To keep you beside me

I should've told you everything

Torsdag

Det syntes inte så jättestor skillnad på håret. Alltså jag hade inte tänkt på att jag kanske borde ha köpt två förpackningar istället för bara en.. ops. Men mikaela ska hjälpa mig att göra om det nån gång i helgen och då ska det synas lite skillnad. Det tog jävligt lång tid att dra ut alla slingor i mössan för mitt hår knöt sig hela tiden men vi lyssnade på music och pratade så det var ändå mysigt! :)
Ikväll var jag på Wendlas vårshow med mira. Skojjigt! och jag tkr inte alls att det var porrigt eller så, jag tkr danserna var riktigt snygga sen har alla så snygga kläder och är så jävla viga. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk. Haha fast jag ligger nog inte på den nivån.
Nu måste jag sova så jag orkar dansa imorgon på skolan i typ 3 timmar.
Puss godnatt!


Onsdag

Hallihallå! (Säger man så?) Den här dagen är en bra dag, jag är glad idag! Det är nog för att jag var på skolan idag och träffade alla roliga prickar, har typ inte träffat dom i klassen på hur länge som helst känns det som så det gjorde min dag, att bara träffa dom. Sånt kan faktiskt göra mycket. Jag har kommit på att jag har väldigt lätt för att isolera mig från allt och alla och det mår jag egentligen inte bra av men ändå gör jag så...undra varför.. Imorgon har vi temadag på skolan, inte hela dagen men man slipper några lektioner ^^ jippi! Sen vid 7 ska jag på wendelas show med mira så dagen blir nog bra. Haha åh apropå skojj, vad jag skratta idag på engelskan. Jag, Malin och Emma skulle skriva upp ord vi inte kunde och ingen förstod ordet 'landscape' så vi slog upp det och det var ju landskap. Hahahaha! Kändes ganska uppenbart, det låter ju typ likadant. Då kände man sig lite dum, men roligt var det i alla fall.

Jag hade tänkt plugga psykologi hela eftermiddagen men jag orkar inte(inte ovanligt men), är för speedad för att ha tålamod att sitta ner och skriva om depressioner eller fobier. Booooring! Och nu hinner jag typ inte börja, synd.. haha. Söta Mikaela kommer hit när som helst och ska hjälpa mig att slinga mitt hår. Hihi spännande! Jag hoppas det blir någolunda bra. Lär nog ta kort och lägga upp sen. Åh nu vill jag bli blond.



Det där var ju ett tag sen..


Tisdag

Huvudvärk, kul... Är hemma från skolan men tar det lugnt och vilar så jag kan gå imorgon, ska göra matteprov då som jag missade förut och det skulle vara ganska drygt om jag får skjuta på det, det orkar jag verkligen inte. Såg en film igår, ganska gammal nu, som jag verkligen gillade. Cruel Intentions med Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Whiterspoon och flera.. Ryan Phillippe var grymt söt, men det sög att han dog i slutet..det förstörde lite. Fast den var ändå bra!  Hittade en bra låt som var med i filmen också http://www.youtube.com/watch?v=m4ERFEas40I

Nu ska jag försöka plugga lite matte och lyssna på Muse och Hinder. Choklad och musik är seriöst mina droger. Haha jag kommer ihåg förut när jag typ bara lyssnade på hiphop och RnB( inte för att det kanske var så jättelänge sen men aja) och nu är det mest rock som gäller. Sofie och jag har 4 band som vi måste se innan vi dör: Hinder, Blue October, Plain White T's och Three Days Grace. <3


Onsdag (eller egentligen torsdag..)

 Jag och Sofie sitter och kollar på scrubs just nu. åh kärlek <3 Imorgon ska jag nog in till stan och köpa sofies presenter och kvällen kommer att spenderas med Mickis. Det var ett tag sen så det blir nog skojjigt!
Haha oj det här blev ett väldigt kort inlägg men jag måste verkligen sova nu. Lägger in några bilder sen jag var på stan med systrarna och mirre.





Hihi jag älskar sol! ^^ 

Onsdag

Har kört bil för första gången nu! Började med kärringstopp men äh va fan det har ju många fått så det kändes inte så jättepinsamt. Jag tkr det gick ganska bra för att vara första gången någonsin, pappa är en bra lärare. ^^
Idag kommer Malle och barnen vid ett så då blir det full rulle (haha vilket uttryck egentligen). Åh jag saknar busfröna så mkt! Det blir nog tårta och sånt för dom ska fira sofie som fyller år på måndag. Gick på stan igår med henne, Amanda och Mirre och nu har vi bestämt vad hon ska få. Ska köpa det nån gång i veckan.



Här är bilder sedan lördagen i Fyrås:
        

Lördag

Mysig dag. Familjen är i bydalen och jag är kvar hos Elsie. Har ju "bott" här sen i torsdags fast jag följde med upp till hammervalley igår och mös med pappas sida av släkten. Jag ska lägga ut lite bilder när jag kommer hem (vilket nog blir imorgon). I alla fall så tog jag och Elsie en promenad vid frösöstrand på förmiddagen i det fins vädret, sen gick vi till ica och handlade lite fika och satte oss på balkongen och solade. Jag blev faktiskt litelite brun, man ser skilnad där linnets band var. ^^
Imorron ska jag nog gå ut och lägga mig där igen, om det är soligt. Sen ska jag nog gå hem. Hade tänkt gå hem idag men eftersom mamma, pappa, sofie och amanda bestämde sig för att stanna kvar i bydalen så stannade jag här. Ville inte sova själv. Men imorron kommer dom hem ^^ Det ska bli skönt att sova i min säng! Något som är jobbigt är att jag glömde ta med min laddare och mobilen är död så det känns lite jobbigt. Haha men jag har ju datan i alla fall.

Paula Deanda - Roll the credits
Flipsyde - When it was good
Griffin House - Better then love
Mina favoriter idag!

Torsdag

Ligger just nu i Elsies(moster) soffa, sover här inatt. Ville inte vara hemma och då känns det skönt att ha Elsie på Frösön. Hon har sagt att jag får rymma hit när jag vill och hon är nästan alltid hemma så det är ju skönt ^^ Tidagen var så himla mysig. Jag hjärta sol och värme! Efter idrotten gick jag och elina hem till henne och fikade och sen gick vi på stan. Riktigt mysigt ^^ Och vi slutade tidigare den dagen så när jag kom hem la jag mig och sola på bron. Snacka om att jag blev deprimerad nästa morgonen när jag såg det grå regniga vädret men imorron ska det bli bättre och riktigt bra på lördag.

Men nu måste jag somna för jag ska åka till hammerdal imorron och mysa med pappas del av släkten. Det blir nog kul, jag saknar min farmor <3
Godnatt!

Söndag

Haha är inte helt bra på det här med att blogga men skitsamma, vem bryr sig liksom!? I fredags var jag hos Frida men henne, Elina, Mira och Eleonor. Vi fikade och såg talang och den lilla sjöjungfrun. Supermysigt! Jag kom på att jag nog inte ens minns när vi hade tjejkväll sist. Nog för att mitt minne inte är det bästa men ändå, det var grymt länge sen. Det får inte bli lika länge till nästa gång. ^^

Igår kom mirre och väckte mig. Usch! Hon och sofie är som små ungar som typ hoppar på en och skriker "upp med dig nu sandra!!!" och drar i eller kittlar en tills man reser sig. I alla fall så gick vi på en promenad (i klackskor! Hej skavsår) och fotade lite. Det var riktigt fint väder så det var skönt att vara ute. Jag hade bara skinnjacka på mig och det var ändå inte kallt, och jag brukar typ jämt frysa. Så det gillar vi! Blev inte så mkt bilder som det brukar bli men några ganska bra blev det väl. Senare på kvällen blev det typ bara film och sånt. Dirtydancing 2 bl.a., jag gillar låten i den. Wyclef Jean - Dance like this.

Nu är det bara 3 dagar tills lovet. SKÖNT! Har inte planerat lovet så mycket, bara att jag ska till hammerdal första helgen och åka till bydalen någon dag. Men jag kommer nog hålla mig sysselsatt resten av lovet oxå. Tog ner hyllan och bar ut byrån ikväll för nu är jag så jävla less på mitt rum. Tror jag inte hinner fixa nåt mer imogon. Ska till skolan imorgon på sovmorgonen, jag och Elina ska till studiegården. Sen när jag kommer hem måste jag plugga innan jag åker på dansen. Så imorgon har jag det jag gör ^^
Här är 4 av bilderna. Go

     

Onsdag

Den här dagen har faktiskt varit ganska bra. Okej nationella i svenska, upssatsskrivning var väl inte jättekul, det gick sådär.. men när det väl var gjort fick man ju åka hem. Så jag hann hem och träffa farmor, som var hemma hos oss, en stund. Och så var det ju sol idag. Åhh jag gillar sommar, sol och värme! <3 Jag ska flytta närmare ekvatorn så jag slipper den här dryga jävla vintern. Jag kan ju komma hem typ 2 veckor vid jul bara för att inte missa skidåkning och snön på julafton.. men sen drar jag igen. Bra plan tkr jag! (Y)

Italienska-prov imorgon...segt! Satt i köket och pluggade förut men det var så tyst och trålkigt så jag tog med mig böckerna till mitt rum. Plugg med kuddar, doftljus och musik på hög volym är mysigt. Då känns det inte riktigt lika tråkigt att plugga. Jag älskar verkligen ljus, det är så mysigt. Helst doftljus som luktar gott, då är det ännu bättre.

På fredag blir det nog bowling med Elina, Eleonor, Frida och fler.. Det blir nog kul, även fast jag suger  haha. Sen tror jag att Mirre och Kerstin ska sova här på lördag. Träffade Mirre på stan igår och hon sa att dom skulle hit på lördag och jag förmodar att dom ska sova här, det brukar vara så. Så jag kommer inte sitta hemma själv i helgen i alla fall. Skönt!
Jag vill fota något också, det var ett tag sen nu, har inga nya bilder.


Nyaste bilden på mig och den är inte direkt ny längre.. (& det är tillåtet att skratta)

Vi måste ha en ny fotokväll snart sofie och mirre!  

Feeder - Feeling a Moment

RSS 2.0