Livet känns riktigt härligt just nu

Ikväll ska jag och Mikaela på The Last Bounce och det kommer nog bli sjukt kul, längtar! Igår åkte vi direkt från tåget till hotellet som ligger en bit utanför stan och sedan åkte vi in på eftermiddagen. Alltså jag känner att jag verkligen hittar ingenting i stan här alltså jag går typ vilse och hittar inte alls affärerna jag vill till.  Men Mikaela har i alla fall lite  bättre lokalsinne och koll än mig. Nu ska vi ta det lite lugnt och fixa oss, sen lär vi nog åka in till stan.
Nu när vi är här börjar jag längta till sommaren och Gotland faktiskt. Det känns lite roligt att förra året tvekade jag på om jag skulle följa med dit och nu uppskattar jag det jättemycket och tycker att det ska bli hur skönt som helst att åka dit. Jag gillar faktiskt Gotland med de härliga stränderna, mysiga Visby och dessutom ska vi få låna en stor och fin lägenhet i år istället för stugan med dass, YES! Lägenheten ligger i Slite jättenära en strand där så det blir perfekt! Åh nu borde det bli sommar!
Nä nu ska jag ta och ringa mami för jag skulle göra det när jag vaknat, råkade glömma det hehe..

Var ett tag sen..

Pappa har sagt at jag suger på att blogga så jag får väl ta och försöka få ihop nåt inlägg i alla fall, men ärligt talat har jag nog inte haft så mycket att blogga om. På torsdagkväll åker jag och mikaela till stockholm och ser bounce. Ska bli sjukt kul, längtar! Synd bara att jag missar torsdagsdanserna igen men aja..

Jag kan bjuda på ett typiskt blondie-moment för mig:

Sitter inne på google earth, letar upp vårat hus och visar pappa.
Jag: "Kolla pappa här är vårt hus med bryggan och så, man ser att det är sommar när kortet är taget eftersom vi har studsmattan ute."
Pappa: "Ja sen är ju gräset och träden gröna också"
Jag: "Just de..."




Ibland undrar jag hur jag lyckas missa såna där saker!?

RSS 2.0