Borta!?

Åh just ja min header har försvunnit helt plötsligt av någon konstig anledning. Ska snart fixa en ny och be mikaela hjälpa mig att fixa dit den :)
Haha blev t.o.m. tre inlägg ikväll men nu ska jag sova och hoppas på att jag kommer att uppdatera mer i veckan. (Fast eftersom vädret är så fint så är det ju egentligen inte så konstigt...aja.) 
Godnatt ♥

New divide

Var ute och fotade lite ikväll. Jag gillar solnedgångar! ♥





Just det! Förra veckan såg jag två bra filmer, Confessions of a Shopaholic som var riktigt rolig och den nya transformers som var grym! Såg Transformers på bio och det var så bra för dom vågade verkligen ha hög volym, det dånade och vibrerade under fötterna. Haha jag älskade den! ♥

Calling you

Nu eftersom jag inte uppdaterat något på en vecka så kommer det massa bilder, liksom som lite kompensation för bilder är ju roligare än text. Eller det tkr jag i alla fall.


Var ute och fotade i fredagskväll med Mikaela och systrar. Tyvärr var det så mkt mygg ute så vi var inte ute så länge.








Sofies Konfirmation, riktigt mysig dag!



Sedan blev det lite mat och fika med släkt och vänner.








Jag har lärt mig skela med ena ögat och kolla framåt med andra, haha sandra "i ett-nötskal".


The call

Sommrig dag. Har varit ute typ hela dagen och nu ikväll åkte vi ut med båten en sväng, så himla härligt! Imorron kommer både Malle och barnen och Mira och Kajsa så det blir full rulle. Mira skrev att jag skulle vara beredd med en välkomstfest  när dom kom så Ikväll har jag gjort mina första cupcakes haha. Ska nog fota dom imorronbitti och lägga upp här på bloggen.



Mobilbilder så kass kvalité men, men.
Nu ska jag sussa, som jag har för mig att tanja brukar säga ^^
Godnatt ♥


The scientist

Midsommar var mysig. På dagen följde jag med Mikaela till hennes vänner i ås. Vi fick se deras lilla café som dom ska ha i sommar och segla i en liten båt. Haha mikaela blev ganska besviken "Jag trodde du hade en sån där stor vit segelbåtbåt, som på film, som man kan ligga och sola på!" Nog för att den inte var så stor men jag tkr det var rätt mysigt ändå, det skulle bara varit mer vind och sol och mindre regn. Sen åkte vi hem och grillade med sofie och det kändes som vi åt och fikade hela kvällen haha ^^




Hold me now

Jag har fotat ikväll, Vet inte hur länge sen det var men ett bra tag i alla fall så det var riktigt roligt. Jag, Mickis och Amanda gick en liten promenad bort till gamla färjelägret och fotade grejer efter vägen. Blev mest blommor och insekter för mig haha, det brukar bli så ^^ Alla bilder är inte så jävla fina men dom är sommriga i alla fall :) Just det vädret känns ju värsta mysigt nu efter allt regn.


Sommarkänslorna försvann med regnet men nu börjar dom komma tillbaka.
Nu ska jag nog se klart CSI och sen gå och lägga mig. Puss&godnatt

take this final piece of advice, and get yourself together

Sandra Hallgren är ett fan av att plugga på natten.
Har nåt arbete kvar som måste in. Jag har kommit på varför jag pluggar bra på kvällarna och nätterna, det finns inget som kan distrahera mig då. Jag blir störd av minsta lilla sak, typ  som att mamma och pappa står och pratar i köket. Läjligt men sant. Men musik går bra om jag har hörlurar och lagomt högt ljud. Haha vilka i-lands problem!
Ge mig lite sommarväder innan jag blir deprimerad av allt regn!

Celebrate the summer

Bara för att plugg är så sjuuuukt boring så kan man ju ha det lite mysigt när man pluggar, så nu sitter jag med en bit chokladkaka, en varm filt och lyssnar på barbie-musik samtidigt som jag skriver lite. Så här borde man jämt plugga!


Filten som mamma köpte i helgen på ikea var grymt mysig, den kommer jag nog sno många gånger :)


Invincible

Nu är jag pepp på sommar! Var på friggas skolavslutning, bästa mikaela följde med också :) Det var grymt kul. En tjej i amandas klass, alltså 12 år, sjöng opera, La Voix eller hur den stavas. Och hon var ju så jävla grym! Jag rös genom hela låten. Sen var det såklart riktigt roligt att se niornas nummer som alltid brukar vara roliga och jag skrattade riktigt mycket ikväll kan jag ju säga. Jag älskar friggas skolavslutningar, dom skiljer sig från andra skolors. På en "vanlig" skola sjunger man lite i en kyrka och allt ska vara så fint och booooring, men på friggas är allt så roligt, man skrattar fan hela tiden.  Och jag är riktigt stolt över er båda sofie och amanda! <3

Imorron har jag klassens dag, sista dagen i skolan. Börjar kl 2 och ska spela brännboll och grilla. Tror att det ska regna imorron och det kan ju bli lite jobbigt men man får väl göra det bästa av situationen, det blir nog roligt ändå.


Söta syster, vilken babe!

Ok Go - Invincible
McFly - Umberella
Kings of Leon - Use somebody
Fuel - Won't back down

What I've done

Var på akupunktur imorse och det var faktiskt så j*vla skönt! Det bästa på hela den här dagen. Tycker inte det är läskigt längre. Det var bara skönt att ligga ner i en timme och slappna av och inte kunna göra nånting. Hade bara en lektion idag så jag hann vara hemma ett tag och sova. Hade lite kvar på Info & Lay-out men nu är jag klar med allt och jag tror jag fick ett ganska bra betyg. Är inte säker på att jag hörde rätt så jag vågar inte vara glad än. haha

Just det, jag och sofie har sett transformers nu (vet, vi är efter som vanligt) and we love it! & snart kommer 2:an hihi ^^ 


Jag skulle inte tacka nej till att se ut som Megan Fox i alla fall


Homecoming queen


   3 sommriga bilder, bara för att det kändes som att det behövdes just nu.


tagna en mysig kväll för några helger sen när jag var med Elina, Tanja, Tobbe och Adam. Kortspel och Dr Bombay, det är grejjer det.


Hinder - homecoming queen 

Mr Brightside

Sitter på pappas jobb och pluggar lite, har en del rester. Dom har fått en massage-stol/fåtölj för att testa några dagar och jag passade på nu för en stund sedan för företaget som säljer den ska hämta den idag. Fy fan vad skönt det var, så här vill jag börja varje morgon. Man kanske borde jobba på spa och bli bästa vän med massören. Ja jag tror jag kör på det! 

Var i brunflo i lördagskväll med trevligt folk, tack för den <3 Jobbigt bara att´det var så kallt ute.. men dom fina sommarkvällarna kommer väl snart. Igår var jag på Birsta igen men den här gången var Mikaela med också. Rolig dag! Hittade io för sig inte så mycket men en liten rosa(typ?)  jack och manikyr-set i alla fall. 

Nä nu måste jag fortsätta med plugget! Puss 

Obviously

Mikaela är här och ibland när man är trött kan det bli lite fel.

"min kossa har grannar"
*gris-skratt*


HAHAHA! Du är underbar :)

Mr. Brightside

Sitter och skissar av en bild på Martin just nu. Tycker det är ganska kul att rita och så bara jag hittar något som inte  är för svårt att rita. Skulle försöka rita av en bild på sofie men det gick inte helt bra. Jag har kommit fram till att jag verkligen inte kan rita näsor, jag skulle helst bara vilja strunta i dom...fast då ser det väl lite konstigt ut. Nu måste jag göra klart allt i skolan, har ganska mkt rester, innan skolan slutar så jag vet vad jag gör den här helgen i alla fall. Fast på söndag blir det shopping-dag igen i sundsvall med Mickis, systrar och mamma, så lite nöje blir det såklart i helgen också. Det går ju faktiskt inte att plugga en hel helg haha.

Början ser väl inte så bra ut men den blir väl förhoppningsvis bättre haha.




Här är förresten klänningen jag köpte förra helgen på Gina. Jag gillar den, den är ju rosa ^^ (Jag tror jag håller på att bli som sofie)

Mother we just can't get enough

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD
 

Ah my goood! Jag är verkligen en twilight-nörd, fast det är jag ju inte diret ensam om. ^^ Jag längtar riktigt mycket tills New Moon kommer och kolla vad snygg Taylor Lautner är, I'm melting.. 
 

Det var längesen jag uppdaterade bloggen men jag tänker lägga in lite bilder när jag har tid men nu måste jag tyvärr plugga.. Men det kommer!

RSS 2.0