Music

Försöker på in den nya musik spellistan på ett fint ställe i bloggen men jag kan verkligen inte med det här med kodmallar och sånt, men det där får duga tills vidare. Det är min pepp-spellista. De 6 första låtarna är mina danslåtar som jag peppar med inför helgen. Resten är bara låtar som jag gillar. Den här veckan är det mest dans som rymms i mitt huvud haha.


Tik tok - KE$HA

Igår var jag och mikaela på stan så nu har jag fixat de mesta av danskläderna, skönt! Det blev bl.a. lackleggings, spetströja, och glittrig väst. Får ta några snygga dans-outfits-bilder när jag har tid haha. Det svåraste varje år är att välja skor, har lika stora problem varje år, känner mig jätteklumpig i de flesta skorna. Jag vill bara ha mina lätta nike-skor men dom är ganska så utslitna och inte så fina heller så jag vet inte om jag borde ha dom.. Tror faktiskt att jag ska investera i ett par nya dansskor inför nästa termin. Nu ska jag fortsätta med min medeltidrapport, kul...



Kan jag få sommar igen! Eller i alla fall lite soliga dagar, det ska väl inte vara för mycket begärt?


Vart fan är världen på väg?






Alltså amanda är 12 år... kändes ganska sjukt när man jämförde.
Imorgon ska jag på skolan i alla fall, känns faktiskt rätt bra för jag ligger efter en del i skolarbetet och har alla böcker på skolan. Jag har det jag gör i helgen, med bl.a historia-rapporten hehe.

up-down-up-down-up-down life is like a jump rope

Skulle försöka gå och lägga mig tidigt för jag är sjuk men jag är pigg som en.... vad brukar man säga nu igen? Aja, poängen är i alla fall att jag är pigg och inte kan somna. Sitter och lyssnar på lite musik gammal (alltså inte från förra veckan eller så nytt hehe) som jag förknippar med massa minnen. Varje gång jag hör någon av dead by aprils låtar blir jag helt lycklig, tänker på mikaela och våran resa till stockholm, danslägret och yran. Åh!♥

Har försökt leta fram lite danskläder idag, är så stressad över det, vill inte vara ute i sista sekunden. Den här terminen blir det 5 klädbyten så det är en hel del att fixa. Det som känns svårast att fixa är en hatt. Det känns lite onödigt att köpa en hatt som jag aldrig kommer att använda sen.. Jag ska bl.a. köpa lackleggings men det vill jag ändå ha så de kommer jag att använda så då är det värt det men hatt? Jag får väl höra runt lite om det är någon som har en som de skulle kunna låna ut under en helg.
Nu ska jag nog försöka sova igen. Godnatt!


Glada tjejer

Jag, Mikaela och Lisa har precis sett New Moon. Jag blev i alla fall inte besviken kan jag ju säga! ♥♥♥
Och nu kan jag inte sova för jag är så uppspelt...


Thunderclap - Eskimo Joe

Pengar försvinner för snabbt. Och det är lite skumt att jag gör av med mer nu när jag får hela studiebidraget än när jag fick ungefär halva, borde väl vara tvärtom. Men det är roligt att shoppa i alla fall! Här är mina senaste köp:





Amanda sa precis att mina ben ser ut som korvar. Väldigt snällt! Men det är lugnt för jag vet att jag är så mycket smalare än den feta 30-kilos köttbullen..

Nu ska jag leta fram mina grejer för jag ska snart till dawes och dansa disco. Puss!


Undisclosed desires


I want to reconcile the violence in your heart
I want to recognise your beauty's not just a mask
I want to exorcise the demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart





RSS 2.0