Sweet miss blue

Snygg tjej med zebra-naglar. Jag är lite stolt, första gången jag försöker göra något mönster eller nåt på naglarna och för att vara första gången så tkr jag inte det blev så jättedåligt. Nu måste jag  komma på mer mönster att måla!


Sway

Say whatever you have to say,
I'll stand by you.
And do whatever you have to do,
To get it out and not become,
A reactionary to hurt the ones you love.
You know you never meant to but you did,
(Oh yeah yeah).

And be whoever you have to be,
I won't judge you.
And sing whatever you have to sing,
To get it out and not become,
A recluse about your house come out.
I know you never meant to but you did,
(Oh) but you did.

Still I need your sway,
'Cause you always pay for it.
And I and I need your soul,
'Cause you're always soulful.
And I and I need your heart,
'Cause you're always in the right places.

And take whatever you have to take,
You know I love you.
And come however you have to come,
And get it out,
And get it out.
T-t-take it out on me,
And take it out on me.
I'll give it you all,
I'll give it you all,
Ill give it!
I'll give it you all,
I'll give it you all,
Yes i will give it you all.

'Cause I need your sway,
'Cause you always pay for it.
And I and I need your soul,
'Cause you're always soulful.
And I and I need your heart,
'Cause you're always in the right places.

(Oh, oh yes you love,
I will give it you all!)

Still I need your sway,
'Cause you always pay for it.
And I and I need your soul,
'Cause your always soulful.
And I and I need the heart,
'Cause your always in the right places.


In another life


 

Kände mig lite kreativ ikväll så jag försökte måla zebraränder men det var inte helt lätt..men jag ska träna för jag tkr det är ganska coolt faktiskt ^^ Åh tänk om man kunde göra leopardfläckar, det skulle vara riktigt snyggt! Imorgon verkar det som att vi ska till hammerdal. Hoppas det, det kändes mysigt just nu. Men nu ska jag somna för jag kan knappt hålla ögonen öppna längre.
Godnatt!

I'm in love with a fairytale

Mikaela hjälpte mig att fixa designen på bloggen så den ser lite roligare ut nu. Jag vill fixa några andra bilder men hade typ inga andra på den här datorn nu så det fick bli dom tills vidare. Hon hjälpte mig att slinga håret också så nu är det ännu lite mer ljusare. Jag och sofie har legat ute och solat större delen av dagen, SKÖNT! Inte för att jag fick så mkt bränna men ändå, det var riktigt härligt i alla fall.

Jag borde gå och lägga mig men jag är jättepigg..har nog vänt lite för mkt på dygnen. Jag somande typ halv 4 igår så hur ska jag kunna somna tidigt ikväll? haha jag kommer typ vara död imorron! äh, jag överlever.
åhh jag blev förresten kär i den norska killen som vann eurovision igår! Låten var riktigt söt också. Tror jag faktiskt ska gå och lägga mig och lyssna på lite musik så kanske jag blir trött om ett tag ^^


Tainted love

Haha fan vad jag är dålig på att uppdatera, aja jag tänker inte lova att jag ska bli bättre för jag kommer kanske bryta det. Det är en sak jag inte riktigt gillar med mig själv.. Jag säger jämt att jag ska göra så mkt men det händer inte ens hälften därför ska jag sluta säga saker och istället bara göra. 

Var hos Therese igår (naturläkaren) och det var riktigt skönt! Eller ja jag fick ju akupunktur(stavning?) och det är inte så skönt men det var ändå helt okej. Jag tkr att det gör ganska ont men det känns som att jag liksom vant mig vid smärtan, jag vet att det går snabbt och jag gör det för att må bättre så då är det värt det. :) Låg i en timma och 20 minuter den här gången, det var faktiskt skönt att bara ligga och slappna av och inte kunna göra något annat. Hon sa att jag verkade bli vuxen för snabbt och missar att "vara tonåring" och det behöver man. Haha det är lite roligt att någon vuxen uppmuntrar en till att hitta på massa tok och bus hihi.
Snart kommer bästa Mikaela hit, vi ska bara ta det lugnt och kolla på en film eftersom ingen av oss är så särskilt pigga men det är mysigt ^^


In the end, everything will be alright. If things are not alright, then its not the end yet.

What a feeling

Dans Dans Dans. Man bor nästan på folkets hus helgerna när det är uppvisning, men det är riktigt kul. Den här uppvisningen gick väl sådär, idag på dagen gjorde jag flera små fel men jag tror inte det var något som syntes väl. Ikväll gick det inte lika bra, råkade glömma bort början av dansen haha men aja det gick väl okej. Jag var jättenervös på genrepet men efter det kändes allt lugnt. Hade ioför sig bara en dans att vara orolig över men ändå. Jag har kommit på vad det är som jag älskar med dansshowen, stämningen! Det är så himla kul när man går ut och dansar och publiken börjar klappa och ropa (d.v.s om det är en rolig publik), då blir man bara ännu mer pepp. Genrepet är jämt sjukt kul, då hejar man på varandra och stämningen är riktigt bra. Jag måste fan ta och lära mig att busvissla..eller ja först måste jag nog lära mig att vissla (man kanske ska ta ett steg i taget?), det ska bli mitt sommarmål! 

Dom få bilder jag tog under helgen..


Jag längtar redan till nästa termin!


Lady

Bra dag, typ ganska perfekt. Var och dansade, hade bara ett nummer så jag och deimo åkte hem direkt när vi var klara och gick hem till henne och pumpade musik och tränade på dansen lite mer.
Idag gick det bättre än igår på showen, bara ganska små fel idag, inget jättestort..tror jag. Så det kändes bra!  Just nu är jag inne i sofies rum och har ockuperat hennes säng, riktigt mysigt måste jag säga. Gert och stina har varit här på middag, tyvärr kunde inte deras döttrar Izabell och Madeleine komma (Mina & sofies barndomsvänner). I alla fall så åt vi grillat och sen eftersrätt så nu orkar jag inte röra mig, haha.

Jag peppar inför båda showerna imorgon med massa bra musik, det här är en av mina favoriter, får verkligen sommar-känslan<3





Har inga bilder från showen för mamma och pappa ska inte dit och kolla något & fota och filma. Men dawes brukar ha fotografer där som tar kort och lägger ut på hemsidan sen, men det lär nog ta några dagar innan de kommer.

See you again

Nu är mina danskläder klara. Vi kommer nog vara hetast av alla haha. Har bara en dans den här showen men nästa termin då jävlar ska det bli mkt dans ^^



Så här kommer jag att se ut! ^^

Love is worth the fall


Det är fint väder ute *happyface*, jag tror jag ska ta en promenad med min ipod.


First day of the rest of my life

Jag har kommit på att jag inte ska ha vilken dag det är som rubrik utan låtar, det är lite mera jag. Jag, sofie och mikaela såg på A cinderella story i lördags. Åh jag gillar verkligen den filmen! En riktig Sandra-film. Blev bjuden på bio i söndags av Kajsa och Mira (fick det i födelsedagspresent av dom) och såg en till bra film, He's just not that into you. Jag tyckte den var jättebra, en film i min smak. ^^ "You are my exception." Åh jag gillar bra kärleksfilmer haha.

I helgen är det dansuppvisning! Det blir nog kul, det brukar alltid vara sjukt kul. Fast jag har aldrig varit så nervös som i år, jag kan inte dansen riktigt och jag ska stå på andra raden och sen gå fram till första. Haha jag kommer helt seriöst att dö!! Men vi kommer i alla fall att se snygga ut. Abba inspirerade kläder, helt svarta förutom utsvängda ärmar och ben i paljetttyg i olika färger. Jag och mikaela ska vara rosa ^^ Och rosa-färgen vi har lyser verkligen så det blir nog lite svårt att smälta in på något vis. Aja det blir nog bra ändå.

Jag har inte fotat på evigheter,suck. Men jag har faktiskt inte orkat, har inte haft någon som helst motivation till det men jag börjar bli lite sugen igen och nu har jag en idé som jag ska testa också, hihi. Nu måste jag plugga, har en dans-uppsats som ska vara klar till fredag.
Peace out!

RSS 2.0