Det börjar närma sig...

I torsdags var det mösspåtagningsbal och det var en riktigt rolig kväll!
 Och jag är lite stolt över mig själv som gick upp och gick på historian nästa dag fast jag var så sjukt slut. Tyvärr blev min förskylning värre, troligtvis p.g.a. för lite sömn, så min helg blev inte riktigt som planerat. Skulle ha dansat hela helgen men missade genrepet igår och showen idag och det är jag så ledsen över för jag missade när våra söta småtjejer dansade men tydligen hade de varit jätteduktiga, jag blir så stolt över dom haha ^^ men ikväll mådde jag bättre så imorgon då ska jag dansa i alla fall! Hade varit riktigt surt om jag missat hela helgen.


Räcka ut tungan är min favorit-posé ja


Promnight

Här farmor kommer lite bilder av hur jag såg ut på balen, hörde att du varit in här flera gånger för att se om jag lagt upp några än, här är ett par stycken i alla fall:








(Denna lånade jag av Jennie)

P.g.a solljuset så ser jag ut som en kines på bilderna där vi står ute men men.
Det var en riktigt bra kväll och jag hade jättekul! Nu vill jag nästan inte ta studenten längre, allt är ju så roligt nu haha.

Fire bomb - Rihanna


Sofie köpte en liten present till mig när hon var i stockholm, hon kom hem idag. Först tyckte jag att det var jättegulligt av henne att ändå köpa nåt till mig och blev jätteglad. Sen kom jag på att det faktiskt kunde vara en liten pik, liksom "Här får du lite piller så du blir snygg din fule fan". Ska nog fråga henne imorgon vad hon menade med denna generösa gåva...


Wow ännu ett inlägg!

Inatt har jag fått en liten kusin(vad det händer saker som har med barn att göra haha), min farbror och hans tjej har fått en liten kille. Det tog ett tag innan både jag och sofie insåg att han faktiskt är vår kusin för jag trodde faktiskt inte att jag skulle få fler kusiner utan bara kusinbarn eftersom det är de som kommit nu de senaste åren i vår släkt. Så det var ganska komiskt när vi väl kom på det haha. Riktigt roligt i alla fall!

Det är väldigt mycket just nu, både plugg, dans, bal, student och sådant. Känner mig lite stressad men det är lite kul att ha mycket att göra. Om det inte vore för det så skulle jag inte ens försökt använda en kalender fast det är faktiskt ganska smart och det får mig att bli lite lugnare. Nu ska jag fortsätta plugga marknadsföring. Ska skriva prov imorgon, det sista, sen är jag klar med den kursen. Så hoppas det går bra! 

 
Appropå ingenitng, krusade hela håret i helgen och gud vad tjockt och härligt det blev(utan massa hårprodukter och tuperat), bigger is better!

The Fray

Jag, Sofie och Amanda ska få bli faddrar åt vår kusin Puttes barn, Malte.
Snacka om att det värmde i hjärtat!


Sofie har lekt frisör och jag har inget emot att våra försökskanin, förutom om hon vill klippa...där går gränsen! haha.

RSS 2.0