It's my life - Bon Jovi

Lite bilder..


Putte kom igår och hälsade på med Manfred och hundarna som vi tog en mysig promenad :) Jag vill ha en söt vovve! Eller mysig katt, det funkar det med :)


Lill-Manne nog en av de sötaste ungarna jag vet med sina ljusblåa ögon och blonda lockar ^^



Idag har jag varit på Ikea med mamma och pappa och köpt garderob och bord & stolar. Dagen har varit riktigt rolig, vi är verkligen "löjliga familjen": Haha kan inte återberätta allt fult som hände men 3 grejer var att pappa råkade starta nåt larm eller nåt på ikea och mamma råkade sprätta massa ost på sig själv när vi åt.
..i alla fall, när vi kom hem hittade några bilder på amanda som hon och sofie tagit idag och som jag tyckte var lite söta.





Jag vill träffa Malle men hon åker till Gotland imorgon..fast jag får snart träffa henne där. Det är inte länge tills jag åker heller, på söndag, dagen efter yran haha. Snacka om att jag kommer vara trött...brukar inte kunna sova så bra i bilen heller tyvärr. Äh jag överlever! :)
PussGodnatt

Never say never - The Fray

Är det något jag är så är det envis och nogrann. Jag slipade väggarna igår i 7 timmar, med bara en snabb lunchpaus. Haha jag vägrade sluta fören jag var klar så det blev väldigt mkt damm och idag har jag fortfarande halva lungorna och halsen full av det. Usch! Vet inte om det kan vara därför jag har ont i halsen idag haha. hmm... Men skönt att det värsta är över i alla fall :)



Nu ska jag kolla på Sailor Moon tror jag hihi ^^  Både jag, sofie och amanda älskar det och såg det alltid när vi var små, min favorit var sailor Mars haha ♥

The Climb - Miley Cyrus

Det blev en promenad idag också och den här gången följde sofie med också. Fast idag hittade vi bär efter vägen, blåbär och smultron, så vi slutade gå och började plocka istället. Vi bestämde att vi ska åka till Mikaelas smultron ställe någon dag och plocka jättemkt smultron. Mums! :)



Nu ska jag vara duktig och fortsätta med mitt rum.
Puss

Friday I'm in love - The cure

"Ja, jag som skulle ha så gott om tid till att sitta å blogga, hmm ni ser ju att det inte sköts bra det här;) Men jag skulle vilja tilllägga att det finns nära och kära, som har mage att hacka på mig för mina glesa inlägg som kanske skulle ta och skriva i sin egen blogg:)!!!"
Ja jag känner mig träffad. Malle skrev det här i sin blogg och hon har ju faktiskt rätt haha. Jag är nog ännu sämre än henne att uppdatera så jag ska väl inte säga så mkt.

Idag känner jag mig duktig har varit ute och gått med mikaela nu på morgonen en halv mil och det var riktigt skönt. Förutom sista biten då för jag fick skavsår... Och idag ska det spacklas i mitt rum så nu händer det grejer :) Jag skulle ha tagit en "före"-bild men jag kom på det lite sent, när jag redan hade rivit bort ganska mkt av tapeten och bården.  
Nu kommer tydligen Kim (kusin) och barnen och hälsar på. Trevligt :)
Puss

Second Chance - Shinedown

Jag, sofie och mickis gick på stan idag och vi hittade faktiskt lite sommriga grejer, linnet sofie har, min tunika och mina guldiga leopard-mönstrade örhängen (som jag verkligen gillar!) + att sofie hittade något mer men jag kommer inte riktigt ihåg vad.. Det blev tyvärr inga bra bilder där man ser så mkt av grejerna för pappa hade inte så mkt tålamod till att fota oss när vi fjantade oss framför kameran, men någon bild blev det i alla fall haha. ^^ 



...jag kan faktiskt förstå pappa lite.

Burning down the house - The used

Är bara tvungen att visa. Såg film med Isabell och sofie för en stund sedan och jag skulle ligga på  vår spikmatta en liten stund men jag råkade somna och när jag vaknade såg jag ut som en prickig korv...väldigt skönt! 

Man ser t o m mönstret.

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och lyssna på nya transformers soundtrack innan jag somnar hihi.
Godnatt! ♥

Kat DeLuna - Unstoppable



Amanda är lite söt ♥


Brudar brudar brudar

I onsdag blev det grillkväll med Frigga-tjejerna + mikaela och sofie hemma hos mig. Här är lite bilder:










Tack för en mysig kväll ♥

RSS 2.0