liten uppdatering

"..det var en magisk stund för de inblandade..."
Det var vad gubben på rapport precis sa om det kungliga bröllopet och kan man få det att låta mer oromantiskt eller? Ordet "inblandade" förknippar jag med ett kriminalfall, typ "de inblandade i mordet brottet". Fast det kanske bara är jag haha.
Sitter just nu inne och kollar på Cocoo smycken, och jag vill ha! Känns lite jobbigt att jag inte har råd..eller jag har pengar men de måste prioriteras på annat nu när jag är arbetslös haha. Måste ju börja förbereda inför katten, det är egentligen inte så långt kvar och ännu närmare tills vi åker till Gotland. Härligt! Hoppas bara att det blir bra väder, men det blir det nog :)
mums!

Studentpresent

Fick en överraskning på min student av familjen och det var en katt! Snacka om chock, fast en bra chock! Så i Söndags åkte vi och kollade på några kattungar och tingade en liten hane som är en korsning mellan Maine Coon och Bengal. Båda raserna är stora så det blir inte någon liten plutt haha.



Ovan är pappan och nedan är den fina mamman.












Kattungen här på den sista bilden är den jag ska ha, såg ut typ som den på den näst sista bilden.
Nu har jag en del att köpa och förbereda och måste komma på ett namn! Men jag har tre förslag som jag gillar så det gäller bara att bestämma sig :)
Alltså jag är så himla pepp på det här! haha

Tack även ni andra för uppvaktandet! ♥


SPEIM07 åkte också flak ♥





(Bilden ovan är från ÖP eller LT, kommer inte ihåg vilken & den första bilden är från Hanna)


Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv och flaket var något av det roligaste jag gjort, BIG LÖVE!
Lägger upp lite bilder imorgon på den roliga studentpresenten jag fick av Famljen hihi.
Pussgodnatt!


RSS 2.0