Tävling




Nu har Dorion en tävling där man kan vinna ett presentkort hos Talkingclothes.se.
Var med du med!

Görvik

Är hos Malle med mina systrar och ska vara här tills onsdag. Ganska mysigt faktiskt, det var länge sen vi var här och sov över som vi ofta gjorde för flera år sen. Imorgon ska kanske Julie få hämta kattungen hon fick när hon fyllde år, hoppas det! Sen ska vi nog ha lite "fredagsmys" (som sofie säger oavsett vilken dag det är) imorgon kväll för vi hann inte riktigt ikväll.
Har precis beställt lite roliga grejer från Melba. Dom har fått in lite nytt så det blev lite av de nya grejerna men även lite av det som redan funnits där ett tag. Tror jag ska sova snart. Alla har gått och lagt sig och det känns ganska smart att försöka vända tillbaka dygnet och bli lite duktigare på att lägga sig i tid. Dessutom känner jag på mig att tre små busfrön inte kommer låta mig få så jättelång sovmorgon.
Så puss & godnatt!


Tävling



Jag är med och tävlar om ett valfritt halsband eller parfymolja. Det finns många fina produkter från ArtMissy men min favorit är Choklad Armbandet för det var så sött! Vilken är din favorit? Besök Emelie och tävla du också!

Rihanna - Russian Roulette

Designen ser cp ut men jag kan verkligen inte göra något åt den. Nu sist när jag skulle försöka förbättra den så blev den bara ännu värre så den får se ut som den gör nu ett tag till. När Mikaela kommer hem, hon är skövde några dagar, så ska hon får rädda den. Eftersom hon inte är hemma så hoppade jag in för henne som dansledare idag. Lite flummigt blev det kanske men det gick bra ändå.


Känner att jag får fram den bästa sidan av dem!

Lovade att jag skulle lägga ut en normal bild också haha!

Nu har vi äntligen fått vår tvättmaskin! Har inte haft någon på över en vecka och det har varit för länge för vår familj. Så imorgon ska jag tvätta ungefär hela dagen hehe.

Nu ska jag leta lite bloggtävlingar tror jag haha sen funderar jag på att se lite las vegas innan jag går och lägger mig.


Middagskonversation

Gårdagens roligaste citat:

Sofie: Mamma jag vill sitta i ditt knä.
Amanda: Men är du en bebis eller!?
Sofie: VADÅ, TYCKER DU JAG ÄR TJOCK ELLER!?!?

Jah man kan väl säga att våra familjemiddager kan vara lite...underhållande.

Fame, I'm gonna live forever..

Det blev en riktigt mysig kväll. Jag, Sofie och Mikaela åt middag och hade det mysigt på Eastern Palace(förutom att det satt några idioter bara nåt bord bort) sen gick vi och såg Fame. Den var inte som jag trodde den skulle vara, ganska annorlunda...men ändå bra. Jag blev jättesugen på att dansa haha! Jag vill lära mig massa tekniker, och framför allt att snurra! Jag tappar balansen varje gång och håller på att ramla, det känns inte så väldigt graciöst.. och det skulle ju vara pinsamt om jag gjorde det på scenen på dansuppvisningen. Får träna mycket på det nu dom närmaste veckorna, det är ju trots allt inte så jättelångt kvar faktiskt. Åhh vad roligt!



(Mobilbilder, vet att kvalitén är kass men det är i alla fall bilder!)



Nu ska jag se ett avsnitt Las Vegas♥ innan jag går och lägger mig.
Men jag säger godnatt nu & sov gott!


Fredag

Sitter på skolan och har historia & nästan alla sitter och käkar nergerbollar. Jag har bara historia idag och slutar runt lunch så sen ska jag, Sofie och Mirre ta en fika. Jag kom på att det var faktiskt riktigt längesen vi sågs nu. Hade tänkt se om jag kunde hitta några skor eller halsdukar på stan också. Sen ikväll blir det träning, feminim vibe på Dancehall. Hoppas de inte la till massa nytt på dansen förra gången, missade då, så det blir svårt att hänga med. Men det går nog bra! Glömde att beställa studentmössa igår så det måste jag göra idag också. Fufun! Var så trött igår efter jag hade varit hos Therese och fått akupunktur så jag låg och kollade på O.C hela kvällen haha. Men det var rätt mysigt ändå. 

Nu ska jag nog återgå till skolarbetet.

Justify - The Rasmus

Gud vad jag kände mig okoncentrerad idag. Har försökt plugga hela kvällen men det går verkligen inte. Kan vara för att jag är för trött. Tror jag ska gå och lägga mig nu och fortsätta imorgon istället.
Kass uppdatering, jag vet! Ska försöka ta mig i kragen (haha vilket fult uttryck egentligen) och lägga upp bilder och skriva lite om vad som händer i mitt liv just nu haha.

Godnatt snyggingar!

Lifehouse - everything

Börjar 9.35 idag så jag sitter på pappas jobb. Segt.. eller det är lite mysigt men segt att jag måste gå bort till skolan sen. Jag börjar hellre 8.15 och får sluta tidigt och hinna göra saker på eftermiddagen än ha sovmorgon. Men aja det är ju som det är nu. Provade studentmössa igår. Wiiie! Det känns som att studenten ligger långt fram men egentligen är det inte så långt som det känns. Har inte beställt den än för det var sån kö igår på skolan så jag ska göra det hemma, då får jag lite betänketid också. Jag måste typ snåla och spara pengarna så man kan läga massa på balen och själva studenten. Åh vad roligt! Och ikväll blir det också roligt. Emma har födelsedagsfest med middag och skoj och sedan tror jag det blir krogen.  

Håller just nu på att läser massa bloggar oich letar kläder och skor. Jag insåg igår att jag har verkligen inte några fina skor. Verkligen inga som jag gillar! Tänk om man hade ett roligt jobb och tjänande grymt mycket. Då skulle jag shoppa massa fina skor. Fast jag måste lära mig att gå i heels.. men jag ska börja träna, jag ska börja springa runt i högklackat hemma där ingen ser nåt tills jag inte vinglar fram längre. Haha. Jag ahr kommit fram till att jag vill ha ett par med nitar. (Jag är inne i en nit-period just nu så jag älskar ungefär allt med nitar.)



Nu ska jag nog slänga i mig lite frukost och sen dra till skolan. PUSS


Elin Ruth Sigvardsson

Är sjuk igen. Hade tänkt plugga hela eftermiddagen igår och ev tränat lite men jag fick sån jävla huvudvärk att jag mådde illa, låg i sängen hela kvällen och somnade runt 9 och vaknade 7 så jag har sovit ungefär 10 timmar.(Jag räknar jämt hur många timmar jag sover) Det var bra i alla fall. Klarade internationella provet igår förresten. Skönt!

Här är en riktig feel-good-låt. Ljus + låten fick dagen att kännas lite mysigare i alla fall.



Ångest

Internationell ekonomi-prov imorgon. Panikångestattack!

Varför går jag min linje!? Sofie pratade idag om någon barbie-linje (nåt skönhetsgrejs) det skulle jag gärna göra. Sitta och måla manikyr under dagarna istället för att läsa om handelns historia med en senil lärare..(Ja han är seriöst senil!)

Throw it away Forget yesterday We'll make the great escape

Lugn och skön helg. Efter dansen i fredags gick jag och mira till Elina och såg idol och film, fired up. Mys! Igår var jag på 30-års fest större delen av dagen, Johanna fyllde år så vi var där och fikade och hade det mysigt. Ikväll har jag försökt plugga lite internationell ekonomi men det gick ju lite si så där om man säger så... Jag fotad lite istället, ska redovisa 6 bilder imorgon. Fast jag har inte alla, tror det fattas två, långt skärpedjup och nån mer.. kommer inte ihåg just nu. Imorgon blir det skola till 3 sen hem och plugga och senare disco, har inte varit där 2 gånger i rad nu så det ska bli kul.

Skulle ju lägga ut bild på skinnjackan jag vann för nån vecka sen så här är den ♥


Tack så jättemycket Anni!


RSS 2.0